Quality travel and 5 top attractions you must see for dutch travelers

World attractions and top destinations selection: Also called Plaza Mayor, this broad square is the historical center of Lima and the most logical starting point for sightseeing. Most of the buildings from the original city were lost in the earthquake of 1746 – the only original structure standing in Lima’s Plaza de Armas is the bronze fountain in the center, built in 1651. Its buildings reconstructed following the quake, Plaza de Armas is today a UNESCO World Heritage Site. Along with the cathedral, the square is surrounded by the Archbishop’s Palace; the Casa del Oidor; and the Palacio del Gobierno, official residence of the president that was built on the spot where Jose San Martin declared the Independence of Peru on July 28, 1821. You can see the changing of the guard there on weekdays at noon.

Quite possibly the most famous man-made structure in the world, the Eiffel Tower was originally erected as a temporary exhibit for the Exposition Universelle of 1889. It provides heart-stopping views over Paris and is visible from most vantage points across the city. Aside from the new glass floor installed in 2014, which truly messes with your perception if you’re brave enough to walk across it, there’s also a panoramic champagne bar on the third floor, a brasserie and a Michelin-starred restaurant. At night, the Eiffel’s girders sparkle like fairy lights on a Christmas tree (every hour, on the hour).

When visiting Italy, especially the south, you can enjoy a multitude of islands and coastal destinations that are within easy reach of each other. Sailing around here is fairly easy and sheltered. Besides the beautiful scenery that you will get to pass, the historic Italian towns and ports found around the country make it one of the most desirable European places to visit.

Korean Bell of Friendship: This is one of our most beautiful LA tourist attractions. Intricate relief patterns represent spirits and goddesses of liberty, victory and peace, while architectural details impart the colorful nature of Korean culture. Best visited on a clear, sunny day for a picnic and a stroll, the area features pristine views complemented by the yachts and charter boats of the harbor below. Visit the Cathedral of Our Lady of Angels: One of L.A.’s most innovative buildings and the largest Catholic cathedral in the country, it inspires visitors with its inviting grounds and museum, perfect for introspection.

The most European of all Morocco’s cities, Tangier has a fascinating and slightly debauched role in 20th-century literary history, and this past is what draws many tourists here. This is the city that inspired famous works such as Paul Bowles’ The Sheltering Sky and William Burroughs’ Naked Lunch. Tangier may have been scrubbed up since their day, with the bohemian cafes and louche bars long gone, but you can still catch a whiff of the decadent days gone by.

For our dutch readers:

De kathedraal van Lima domineert de oostkant van de Plaza de Armas. De bouw van de oorspronkelijke kathedraal begon in 1535 en werd vergroot in 1564, naar het ontwerp van de kathedraal in Sevilla, Spanje. Het werd beschadigd door een aardbeving in 1687 en bijna vernietigd door de grote aardbeving van 1746, maar werd snel herbouwd tot zijn huidige uiterlijk. Zoek naar het uitstekende gebeeldhouwde koor, een gravure van Jezus in de kapel van Johannes de Doper en de altaren in de sierlijke Spaanse barokstijl die bekend staat als churrigueresque. Een met mozaieken versierde kapel bevat het graf van Francisco Pizarro, de stichter van Lima. Een klein museum voor religieuze kunst ligt aan de achterkant van de kathedraal, en op de binnenplaats is een zeer aangename theesalon.

Le Marais, Deze historische markt is vernoemd naar het weeshuis dat de site in de jaren 1500 bezette. ‘Rouge’ was de kleur van de kinderkleding: het was een teken dat ze waren geschonken door christelijke liefdadigheidsinstellingen. Het weeshuis werd ontbonden voor de tijd van de revolutie – een paar honderd jaar vooruit, en in 2000 werd hier een chi-chi-voedselmarkt geopend. Het is bij uitstek populair bij toeristen en we trotseren iedereen die hier met een lege maag aankomt om niet al hun losse geld te besteden aan de Italiaanse, Libanese, Afrikaanse, Japanse producten en allerlei andere waren.

De Ionische eilanden zijn een uitstekende keuze voor een jachtvakantie – omdat de vaartijd tussen eilanden kort is. Hier zeilen is ook goed beschut, met gemakkelijk vast te houden ankerplaatsen. Dit zorgt voor meer tijd aan land. De Ionische eilanden omvatten het legendarische Corfu en Paxos, naast 5 andere eilanden. Elke bestemming hier is geladen met zijn eigen unieke charme en trekkaarten. Tussen de pure natuurlijke schoonheid en de prachtige Griekse steden – de Ionische eilanden zijn altijd een favoriet vaargebied in dit land. Omdat de Ionische eilanden een populaire keuze zijn voor zeilvakanties, zijn ze goed uitgerust voor bezoekers. U kunt hier geweldige havens verwachten, compleet met alle voorzieningen en hulp die u nodig heeft. En het huren van een jacht voor een cruise op het Ionische eiland is eenvoudig. De Argolische en Saronische Golf is een riviera die enkele van de beste van het oude Griekenland beslaat. U kunt hier een geweldige vaarroute kiezen, want er zijn veel fantastische eilanden en havens om te ontdekken.

Bezoek de centrale openbare bibliotheek van Los Angeles: de centrale openbare bibliotheek van Los Angeles weerspiegelt de architectuurmanie in Egyptische stijl die het land in de jaren twintig overspoelde, na de ontdekking van het graf van koning Tut. Ontdek fossielplezier: in La Brea Tar Pits in Hancock Park, de plaats van de rijkste ontdekking van fossielen uit de ijstijd ter wereld, zijn meer dan 100 ton versteende botten vertoond die meer dan 200 soorten zoogdieren, vogels, reptielen en vissen vertegenwoordigen. van plassen kleverig asfalt uit de prehistorie. Dit is een uniek favoriete bezienswaardigheid voor sightseeing in LA Ontdek extra details op de website Flacco Reizen.

Bungee Jumping at Victoria Falls: bovenaan de lijst met avontuurlijke activiteiten van Victoria Falls: bungee vanaf Victoria Falls Bridge. Vervolgens vrije val 111m, met Vic Falls dichtbij op de achtergrond. Als iets je adrenaline een boost geeft, dan is het deze bungeejump, een van de hoogste ter wereld! Ongeveer 50.000 mensen springen elk jaar veilig van de Vic Falls-brug. Het veiligheidsrecord is 99,9% met een niet-dodelijk ongeval in 2012. Bridge Swing off Victoria Falls Bridge: probeer de Bridge Swing voor een vergelijkbare megastroom naar de bungeejump, maar met de juiste weg omhoog en vastgemaakt in een harnas. Dan is er de tandem bungee-swing (bridge-swing) in de kloof voor dubbel plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *